✿ Nefelejcs ✿
egy olvasmányélmény, amit sosem felejtesz


Ajánló | Felnőtt szemmel
2019. január 21., hétfő  ✿  Nessa Laura Lossёhelin  ✿  Szólj hozzá! (0)

Herkese iyi günler!

Beszéljünk egy kicsit... úgy mindenféléről! Közéleti eseményekről, a társadalmunk visszásságairól, a közösségi média árnyoldalairól, párkapcsolati problémákról, a férfiakról, a nőkről, megcsalásról, pszichológiáról, élethazugságokról, influencerekről, példaképekről, a 21. századról, a depresszióról, az érettségiről, az iskolai bántalmazásról, az öngyilkosságról, akármiről! Abban, gondolom, egyetértünk, hogy nem sok blog boncolgatja manapság ezeket a témákat, márpedig nem kicsit releváns és aktuális mindegyik. Én személy szerint rettenetesen örültem a farkamnak és örülök azóta is, hogy rátaláltam a blogra, amiről a mai ajánlóm szól. :3


Blog címe: Felnőtt szemmel
Téma: mindenes
Zsáner: társadalomkritika, közélet, személyes, pszichológia
Hossz: 119 bejegyzés
Státusz: befejezett
Figyelmeztetések: őszinteség, szókimondóság
Fülszövegszerűség: társadalomkritika | gondolatok forgolódás közben  | szélmalomharc klisék és hazugságok ellen | személyes | lélek | görbe tükör kislányoknak és kisfiúknak | ismerkedés | közösségi média | társas kapcsolatok

Vélemény:
A Felnőtt szemmel című blog mögött egy intelligens, egyébként újságírással is foglalkozó, tapasztalt fiatal férfi áll, aki releváns és alátámasztott véleménnyel van úgy kábé mindenről, ami egy nyitott szemmel járó, érdeklődő embert érdekelhet, és ezt a véleményét bátran és választékos szókinccsel, megkapó stílussal és kifogástalan fogalmazással meg is osztja másokkal.
Akár az Instagramon és a Facebookon látottak mögé akarsz bepillantást nyerni, akár a leggyalázatosabb influencerekről akarsz kritikát olvasni, akár Tumblr-képekről kívánsz reális véleményt alkotni, ezt az oldalt neked találták ki. Aki számára elrettentőek a hosszabbnak tűnő bejegyzések, azok se riadjanak vissza, mert az összes cikk nagyszerű olvasmány, amire megéri rászánni az időt.
A blog ugyan egy pár hónapja bezárta kapuit, de emberünk szerencsére nem hagyott fel teljesen a véleménye közzétételével – Facebook-oldala jelenleg is aktív, és mindig reagál a legújabb közéleti és társadalmi kérdésekre.


Treat people with kindness!
All the love xx
Nessa

Címkék: , , , , , ,